menighet
Tilgjengelighetserklæring

Alle nettsider krever nå en tilgjengelighetserklæring. Denne kan du lese ved å klikke på linken under

Les tilgjengelighetserklæringen

søndag 28 juli
Eikefjord kyrkje
Vågsberget - Sør-Vågsøy
Kinn kyrkje
søndag 4 august
søndag 11 august
Kjellerhuset Svanøy
søndag 18 august
Eikefjord kyrkje
Sør-Vågsøy kyrkje
søndag 25 august
Sør-Vågsøy kyrkje
Friluft
13:00 Dåp
Nordal kyrkje
søndag 1 september
Nord-Vågsøy kyrkje

Velkommen til å feire kjærleiken i ei av kyrkjene våre!

Ei vigsle er ei viktig hending, og uansett om det er eit spektakulært eller enkelt bryllaup, er det feiringa av kjærleiken som står i sentrum. Vi har mange ulike bryllaup i løpet av året; laurdagar, vekedagar, etter gudstenester, ute mm.

Vi gler oss over alle som ynskjer å ha kyrkjeleg vigsle, og gjer alt vi kan for å komme i møte ynskje om kyrkje og tidspunkt. Samtidig er det slik at vi har ein kabal som må gå opp med omsyn til personell kring vigsler. Dette er spesielt ei utfordring i sommarmånadene juni, juli og august.

Det er difor viktig at de som melder inn ønskom vigsel gjer dette i god tid, og at de veit at ønsket er å rekne som førebels inntil de har hatt fått bekrefta dag og tidspunkt frå oss gjennom samtale eller personleg e–post (de får først ein automatisk utsendt bekrefting av innsendt informasjon).
Vi vil gjere alt for å komme fram til ei løysing for dykk!

Påmelding til kyrkjeleg vigsel

Ynskjer tips til salmar kan du trykke her

Kostnader:

3.1 Gratis ved vigsel for medlemer av Den norske kyrkja – når ein av brudefolka er og folkeregistrert i soknet.

3.2 Halvert kostnad ved vigsel for leigetakarar, som er folkeregistrert utanfor kommunen, når ein av brudefolka er medlem av Den norske kyrkja og har tilknyting gjennom eigen dåp eller konfirmasjon i kyrkja.

3.3 Full pris for leigetakarar som er folkeregistrert utanfor kommunen

Kostnad med transport til Kinn og øyene må uansett dekkast av brudeparet.

Her kan du finne mykje meir informasjon og tips for kyrkjeleg vigsel (link i logoen):

FLORØ
Markegata 28
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag 10-14, eller etter avtale.
Lunsjstengt frå kl. 11.30 til kl. 12.00.
Onsdagar - stengt

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

MÅLØY
Postboks 33, 6701 MÅLØY
Tlf 481 00 481
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag 10-14, eller etter avtale.
Lunsjstengt frå kl. 11.30 til kl. 12.00.
Onsdagar - stengt
FØLG OSS PÅ FACEBOOK